Stichting Voor Mekaar
Stichting Voor Mekaar

Personeel

Er is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar een gediplomeerde bezetting aanwezig op de afdeling Wonen. Op de afdeling Dagbesteding zijn drie medewerkers aanwezig op de twee groepen. In totaal zijn er 19 gemotiveerde medewerkers betrokken bij de verzorging van onze clienten en maken we als het nodig is gebruik van oproepkrachten. Onze medewerkers worden regelmatig getraind of krijgen cursussen aangeboden om er voor te zorgen dat de zorg voor onze cliënten op een hoog niveau gewaarborgd blijft. Voor elke cliënt is er een medewerker als direct aanspreekpunt aangewezen voor een snelle en eenduidige communicatie.

Vacatures

Op dit moment hebben we één vacature:

Begeleider Jongeren Gehandicaptenzorg

  • Begeleider Jongeren Gehandicaptenzorg. Zie de vacature op de vacaturebank.

Opleidingen

Erkend leerbedrijf Calibris

We zijn een erkend leerbedrijf en komen graag in contact komen met potentiële nieuwe medewerkers en de opleidingsinstituten.

Wij bieden gemotiveerde MBO en HBO studenten de mogelijkheid tot het lopen van een stage. Neem door het invullen van het contact formulier contact op voor specifieke invulling hiervan.

Maatschappelijke stages

Leerlingen in het voortgezet onderwijs (praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo) kunnen voor hun maatschappelijke stage bij ons terecht. De maatschappelijke stage is een mooie manier om je blik te verbreden. Stagiaires worden gekoppeld aan een vaste begeleider. Op deze manier maken ze kennis met andere mensen, collega’s en cliënten. Leuk en leerzaam!

Heb je een vraag? Stuur ons dan via het onderstaande formulier een bericht.